اخبار:.
اعلام زمان ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی سال 1401_1400

کلیه قابل قبول شدگان ميبايست از تاريخ  1400/10/26 الي 1400/11/2  جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه كنيد.

خلاصه مراحل پذیرشش :
 تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شده ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم مي شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده k002 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد) ملي صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت شود.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: k002 6 00707
گذرواژه: 0061111111
*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.
2- از طریق مسیرزیر نسبت به تكمیل اطلاعات و ارسال مدارك لازم نمائید.
آموزش==> دانشجو==> قابل قبولش غيرحضوري غير==> "پذيرش حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از تكميل مرحله دوم با مراجعه به مركز قبولي از تاريخ 27 دي ماه 1400 الي 4 بهمن ماه 1400 سبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام كرد و سپس با  شناسه كاري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه   جهت نام . و انتخاب واحد از تاريخ 1400/11/02 به سيستم مراجعه به نماييد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در عدم پرداخت، امكان انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. پس از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
   4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
          منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز ۷
     منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"