برگزاری دومین رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ 3 خرداد ماه با سلام،
 احتراماً به استحضاردانشجویان عزیز  می‌رساند دومین رزم آزمون آشنایی دانشجویان با سامانه آزمونی دروس عمومی مرکز سنجش و آزمون به منظور بررسی صحت نام کاربری و رمز عبور دانشجو و نیز اطمینان از ثبت  دروس عمومی اخذ شده توسط دانشجو در سامانه edu.pnu.ac.ir ، در تاریخ 03 خردادماه 1401 برگزار خواهد شد.
ساعت برگزاری آزمون در هر استان بر اساس فایل پیوست میباشد
جزئیات زمان و نحوه شرکت در این رزم آزمون به شرح ذیل است:
  1. آزمون در تاریخ 03/03/1401 و در ساعات اعلام شده در فایل پیوست (بر اساس استان) برگزار خواهد شد.
  2. آدرس ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان داخل کشور  edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  3. آدرس ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان خارج از کشور  eduisc.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  4. جهت ورود به سامانه، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
  1. نظر به اینکه کلیه اطلاعات دروس امتحانی (عمومی و تخصصی) دانشجویان در سامانه مذکور بارگذاری شده و دانشجویان قادر به مشاهده تمامی دروس خود خواهند بود مقتضی است جهت جلوگیری از اشتباه دانشجویان، اطلاع‌رسانی و تأکید نمایید؛ صرفاً آزمون‌های دروس عمومی به صورت مجازی و در این بستر برگزار خواهد شد و آزمون‌های سایر دروس به صورت حضوری می‌باشد.
فايلها
تاريخ و ساعت .xlsx 14.554 KB