لزوم شرکت دانشجویان در چهارمین رزم آزمون دروس عمومی - 28 خرداد - ساعت 9 صبح
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی؛
لزوم شرکت دانشجویان مقطع کارشناسی در چهارمین رزم آزمون دروس عمومی
رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور با تاکید بر لزوم شرکت کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی در چهارمین رزم آزمون دروس عمومی گفت: به منظور جلوگیری از هر گونه خطا در زمان برگزاری آزمون های دروس عمومی (12 تا 16 تیرماه ضروری است کلیه دانشجویان در چهارمین رزم آزمون که 28 خردادماه ( استان چهار محال و بختیاری : ساعت 9 صبح )  برگزار می شود، شرکت کنند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر حسینی اظهار داشت:علی رغم برگزاری 3 دوره رزم آزمون برای آماده سازی دانشجویان مقطع کارشناسی دارای دروس عمومی برای شرکت در آزمونهای مجازی سامانه مرکز سنجش و آزمون، متاسفانه 80 درصد دانشجویان واجد شرایط هنوز به سامانه مذکور مراجعه نکرده و امکان ورود با کلمه و رمز عبور خودشان را بررسی ننموده اند.
چند نکته مهم:

🔴شرکت در رزم آزمون برای کلیه دانشجویان الزامی می باشد.🔴

1️⃣آدرس ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان داخل کشور  edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
2️⃣جهت ورود به سامانه، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎باشد.
3️⃣ نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
4️⃣در صورت عدم شرکت در رزم آزمون و بروز هرگونه مشکل در زمان برگزاری آزمون برای دانشجو، مسئولیت بر عهده شخص دانشجو میباشد.