قابل توجه اساتید و مدرسان دانشگاه پیام نور : تکمیل برگه های نظرسنجی منابع درسی در سیستم گلستان با سلام و احترام؛
به‌منظور ارتقاء کیفی منابع درسی دانشگاه، امکان نظرسنجی از کتاب‌های درسی برای اساتید و مدرسان در سامانه گلستان مهیا و پیاده‌سازی شده است. لذا خواهشمند است  اساتید و مدرسان محترم دانشگاه پیام نور  برای تکمیل برگه‌های نظرسنجیاقدام فرمایند . در ضمن مسیر دسترسی به فرم نظرسنجی منابع درسی در حساب کاربری اساتید در سامانه گلستان به شرح زیر است:
  1. انتخاب سربرگ  ارزشیابی /  نظرسنجی /  پاسخگویی افراد به سؤال‌های نظرسنجی
  1. درج عدد 30 در کادر نوع نظرسنجی و انتخاب گزینه جستجو برای مشاهده منابع دروس اختصاص‌یافته به استاد
  2. کلیک به روی گزینه  انتخاب در ستون وضعیت برای نمایش فرم نظرسنجی موردنظر
  3. پاسخگویی به سؤالات مندرج در فرم نظرسنجی و انتخاب کلید  اعمال تغییرات در پایان نظرسنجی
  4. بازگشت به صفحه اصلی، انتخاب منبع درسی دیگر و تکمیل فرم نظرسنجی مربوط
  5. انتخاب گزینه پایان پاسخگویی بعد از تکمیل همه برگه‌های نظرسنجی (شایان ذکر است در صورت عدم انتخاب گزینه پایان پاسخگویی، برگه‌های نظرسنجی در سامانه ذخیره و اعمال نخواهند شد)
برای مشاهده دستورالعمل کامل‌تر به سامانه مرکز انتشارات به آدرس press.pnu.ac.ir مراجعه شود.