اطلاعیه مهم : جدول زمانبندی برگزاری مجدد آزمون دروس عمومی در دانشگاه پیام نور نکات مهم :
آزمون‌های مجدد دروس عمومی صرفاً حضوری می‌باشد.

2- دانشجویانی که مایل به شرکت در آزمون مجدد حضوری دروس عمومی می‌باشند، ضروریست از تاریخ 8 لغایت 12 بهمن ماه به سامانه گلستان مراجعه و نسبت به ثبت اعتراض صرفا از مسیر زیر اقدام نمایند:
پیش خوان "ارائه درخواست‌های آموزشی" نوع درخواست "ثبت اعتراض به سوالات امتحانی" انتخاب کددرس ترم تحصیلی و ثبت توضیح  "در خواست آزمون مجدد"
توجه: دانشجویانی که مایل به شرکت در آزمون مجدد حضوری می باشند در قسمت توضیحات سامانه صرفا عبارت "در خواست آزمون مجدد" را ثبت نمایند.  (در بازه زمانی 8 تا 12 بهمن به هیچ نوع اعتراض دیگری پاسخ داده نمی شود و این تاریخ صرفا جهت انعکاس درخواست آزمون مجدد دروس عمومی می باشد).
3- مهلت تعیین شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
نکته مهم: فقط به دانشجویان معترضی که در فاصله زمانی 8 تا 12 بهمن در پیش خوان تقاضای آزمون مجدد نموده اند، امکان شرکت در آزمون مجدد داده خواهد شد.
(جدول زمانبندی آزمون مجدد به پیوست میباشد . )

فايلها
جدول زماني بر.xlsx 18.378 KB